Vizitati noul site http://c9graphics.webs.com. Acest siteva oferva o gama vasta in domeniul editarii grafice, audio si video.
Check out my published content!

luni, 11 octombrie 2010

Opt lucruri de viata

Iata 8 din lucrurile pe care ar trebui sa le stii in viata. Citeste-le cu atentie, invata si tine seama de ele.

1.Diminetile de luni sunt mai periculoase decat alte zile,pentru ca presiunea sangelui pare sa fie mai mare si este cea mai propice zi pentru un infarct miocardic.

Oamenii de stiinta incerca sa descopere motivul. Ipoteza lor este ca datorita stresului si a schimbarilor nivelului hormonal si al adrenalinei din timpul saptamanii lunea este cea mai predispusa zi a saptamanii pentru un atac de inima.

2.Daca mananci un catel de usturoi pe zi reduci nivelul colesterolului cu 9%

Cercetarile recente au concluzionat ca usturoiul ajuta la reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor cu aproximativ 9%. De asemenea poti lua substituenti ai usturoiului, precum capsule cu ulei sau usturoi sub forma de pudra.

3.Aproximativ 3 grame de maghiran adaugat la salata ii creste nivelul de antioxidanti.

`Oregano italian` este un antioxidant mai puternic decat tocopherolul, care se gaseste in vitamina E. Adaugand maghiran in mancare, vei manca mai sanatos.

4. Cei care folosesc plasturi cu nicotina pentru a renunta la fumat, vor reusi sa se debaraseze de acest obicei cu trei luni mai tarziu decat cei care folosesc substituenti ai nicoteinei (precum guma).

5. 10 minute de sarituri echivaleaza cu 1,6 kilometri alergati.

Sariturile sunt mult mai intense decat alergatul si lucreaza intreg corpul. 10 minute de sarituri fac bine la inima, plamani si arde caloriile (in functie de viteza cam 150 de calorii).

6.Cei care au mai putin de 60 de ani si dorm mai putin de 5 ore pe noapte, sunt predispusi de doua ori mai mult sa fie diagnosticati cu presiune mare a sangelui, ceea ce poate duce la hipertensiune.

7. Un studiu a demonstrat ca femeile prefera ceva facut in casa in locul florilor.

8.Daca bei 4 cani pe zi de cola risti sa cresti presiunea sangelui cu 30%. Mai mult de atat risti sa cresti in greutate, sa iti maresti circumferinta taliei, sa iti creasca nivelul de trigliceride din sange si in celel din urma sa ajungi la obezitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu